Endelig tilbake :-)

Etter en laaaaaaang tørke, er jeg tilbake. Mye har skjedd siden sist, både på handarbeidsfronten og i familielivet. Jeg har i dag bare en uke igjen av min permisjon. Og det er med blandede følelser at jeg skal ut i arbeidslivet. Det er jo så godt å være hjemme og bare ta det med ro, være mamma, og bare kose seg med familien og strikkinga :-) Men samtidig skal det bli godt å være sammen med voksne igjen :-)

Jeg er endelig ferdig med Mariusgenseren min, men den ble selvfølgelig for stor, så den har jeg lagt ut for salg.

028

Har også strikket denne tunikaen til eldstejenta vår. Den er flittig i bruk :-)

024

Noen bosniatøfler er det også blitt :-)

001

Er endelig ferdig med pleddet til minstemann, jeg startet med det før han kom til, og endelig er det ferdig :-) Jeg orket ikke å strikke blondekanten rundt, for det var et usammenhengende mønster, og strikke flere meter med blonde der jeg måtte ha mønsteret foran meg hele tiden orket ikke jeg. Det ble ikke så fint som det egentlig skulle, men greit nok....

023

Jeg har også pyntet på noen stearinlys. Smeltet inn det ytterste laget på en serviett, og slik ble resultatet:

002

I høstferien leide vi hytte i Nordli. En av dagene var det et lite lag med snø når vi våknet. Ungene ble helt ville, og måtte ut for å lage snømann. Jeg må bare vise den, for jeg har aldri sett en slik møkkete og løvfull snømann før :-)

018

Vi trivdes så godt i Nordli at vi har ordnet oss med hyttetomt, så til neste vinter blir det maaaange turer til Nordli, og det beste, de har garnbutikk der, og den er helt fantastisk!!!!!!!

3 kommentarer

amylin

02.nov.2009 kl.18:24

Så synd Marius-genseren ble for stor. Fin ble den i alle fall. Flott tunika til jenta di også.

Rannveig

09.nov.2009 kl.19:19

Der er du tilbake igjen ja.. Kul snømann!! :D Det var utrolig kjedelig at genseren ble for stor, men du hiver deg sikkert igang med en ny...? Tunikan ble utrolig fin!! Du er "døkti"!! ;)

Elin

20.nov.2009 kl.20:24

Du... bi mariusgensern for liten te meg trur du?

Va knaillfin værtfaill,

Velkommen tebake i blogginga. Må itj vent i 5 mnd no nei;)

Skriv en ny kommentar

hits